Kursevi Finansija

OSNOVE FINANSIJSKE ANALIZE


Znanja i veštine koje stičete na ovoj obuci, uz pomoć stručnog predavača, su:

  • Upoznaćete se sa pojmovima koji čine finansijsku analizu - vrstama bilansa, bilansom stanja i uspeha, kapitalom, obrtnim kapitalom i izveštajima o novčanim tokovima.
  • Shvatićete koje vrste pravnih formi preduzeća postoje, ko su korisnici finansijskih izveštaja i zašto su oni značajni.
  • Naučićete osnovne racio pokazatelje - horizontalnu i vertikalnu analizu.
  • Predavanja prate primeri iz realnog poslovanja preduzeća. Polaznici aktivno učestvuju u nastavi i diskusijama.

Ne dozvolite da vas zbune ovi brojevi. Vrlo je jednostavno – za mesec dana savladaćete pokazatelje poslovanja preduzeća i njihovo osnovno značenje.

Nakon odslušanog kursa, polaznik će biti obučen da samostalno tumači bilanse preduzeća i na taj način vrlo jednostavno odredi osnovne pokazatelje poslovanja: da li je preduzeće profitabilno, likvidno ili zaduženo. Bićete u mogućnosti da sagledate poslovni ciklus preduzeća u datom momentu i da utvrdite trend poslovanja.

 

KOLIKO KOŠTA (NE)ZNANJE?


Sretnu se finansijski i generalni direktor.
Finansijski začuđeno upita: "Čemu tolika ulaganja u zaposlene, to je veoma skupo, šta ako odu iz firme?"
Generalni direktor pogleda finansijskog, nasmeja se i odgovori: "Zamisli da ne ulažemo u njih, a da ostanu u firmi!"


Dugogodišnje iskustvo, svakodnevni kontakt sa preduzetnicima, vlasnicima mikro, malih i srednjih preduzeća, praćenje svetskih i domaćih stručnih sajtova i literature, doprineli su ovakvom konceptu Bit mastera. Zato će vam biti dostupni kursevi i obuke koje će voditi veoma iskusni predavači koji su spremni da svoja znanja podele sa Vama.

Pored kurseva i obuka koji su već u ponudi i za koje su prijave u toku, uskoro vas očekuju i nova iznenađenja. Želimo da na jednom mestu imamo kurseve koji će se baviti HR pitanjima, finansijama i knjigovodstvom, trgovinom, marketingom, razvojem prodajnih veština, usavršavanjem poslovnih stranih jezika, lancem snabdevanja... Trudimo se da zadovoljimo različite potrebe korisnika kada su nivoi kurseva i obuka u pitanju - osnovni nivo namenjen je početnicima, dok su srednji i napredni nivoi za polaznike sa solidnim iskustvom.

Uđite u 2018. godinu spremni za nove izazove, PRIJAVITE SE za jedan od BIZNIS KURSEVA u BiT masteru ODMAH, po PROMOTIVNIM cenama.

A mi ćemo za Vas pratiti trendove iz sveta BIZNISA i redovno Vas informisati putem bloga.

Prijavi se

Ukoliko želiš da te obavestimo o novostima vezanim za radna mesta ili možda nove obuke i kurseve, unesi email adresu:Škola


Prostorije BiT MASTER-a se nalaze u Novom Sadu i Bačkoj Palanci, sa namerom da poslovanje proširimo i u druge gradove. Pozivamo sve zainteresovane, koji imaju ideje, znanja i iskustva, a žele sve to da podele sa drugima, da nas kontaktiraju na email adresu office@bitmaster.rs

Pročitaj više

Vesti

Pripremamo kurs Iskodiraj WordPress Temu i WP Plugin

Vesti

Pripremamo Kurs AngularCLI v.4