Detaljni podaci o kursu

Trajanje kursa
24 predavanja po 1h i 30min.

Intenzitet predavanja
2 puta nedeljno

Termin održavanja časova
Po dogovoru

Struktura kursa
Izrada 2 websajta sa
Bootstrap bibliotekom
učenje JQUERY, JavaScript,
json, AJAX

Plaćanje mesečno
Plaćanje do 3 rate

Veštine
Pravljenje responsive websajta
sa animacijama

Konsultacije
Moguće po dogovoru

Rezervacija kursa
1750 dinara

Rezerviši

PROMOTIVNA CENA – 7500 dinara/mesečno
Nauči da praviš moderan web sajt

Ukoliko želiš da radiš kao Front Ender u IT kompaniji danas je neophodno da znaš bar jedan CSS framework, javascript i jQuery. Naravno potreban ti je AJAX, a moraš da poznaješ i šta je json format. Kako biste mogli da unapređujete svoje znanje dalje ovo je odličan način da se upoznate sa neophodnim tehnologijama.
Šta radimo na kursu

Na kursu zajedno sa predavačem izrađujete dva websajta sa Bootstrap bibliotekom. Učite JavaScript sintaksu i njenu primenu na konkretnim primerima. Učite JQuery kroz primere i pravljenje pluginova. Dobijate odličan izvor gotovih rešenja, pluginova i smernice za dalji razvoj.

send

Šta dobijaš

Nakon ovog kursa ukoliko savladaš kompletan materijal možete biti konkurentni na tržištu Web Developera i Front End Developera. Takođe možete i samostalno raditi na razvoju web sajta kao freelancer.

send

Šta dalje

Za tebe imamo napredne kurseve Objektno Orjentisano Programiranje i izrada CMS aplikacije, gde ćeš naučiti principe OOP , Uvešćemo te u MVC model, upoznati sa poznatim framework-ovima i kako se sa njim radi na aplikacijama. Ne gubi vreme dok svet odlazi u sve vecu zavisnost od Infromacionih Tehnologija , budi in budi IT - odmah!

send

Šta ćeš naučiti

Na kursu učimo ljude da rade praktično. Za svaku oblast smo doveli predavace koji rade istovremeno u kompanijama, ljude iz struke. Oni će Vam na konkretnim primerima objasniti kako se radi. Pokazace Vam proces rada i vi cete učestvovati u procesu izrade takodje. Mi teoriju predajemo kroz praksu , a ne predajemo teoriju da biste imali ideju i imaginaciju prakse.

Grupa I

Početak: oktobar/novembar 2018 godine.
Nastava se pohađa: radnim danima / subotom.
Kontaktirati školu: 09 - 17h.
Za sve dodatne informacije možete nas pozvati na brojeve telefona 069/ 243 44 44 i 021/ 382 94 43 ili nas kontaktirati na email: office@bitmaster.rs

Rezerviši

Grupa II

Početak: novembar 2018 godine.
Nastava se pohađa: radnim danima / subotom.
Kontaktirati školu: 09 - 17h.
Za sve dodatne informacije možete nas pozvati na brojeve telefona 069/ 243 44 44 i 021/ 382 94 43 ili nas kontaktirati na email: office@bitmaster.rs

Rezerviši