INTERNET MARKETING


"Ne razumem zašto se ljudi boje novih ideja. Ja se bojim starih."

U današnjem životu i biznisu promene se odvijaju prebrzo.
Pažnja korisnika je sve slabija, pobeđuju - NAJKREATIVNIJI!


Marketing Kursevi

Tradicionalni marketing "cilja stotinu da bi pogodio jednog“, dok savremeni marketing „cilja jednog da bi pogodio stotine!"


  • Sadržaj ispred forme,
  • precizno određivanje ciljne grupe,
  • efikasnija prodaja uz smanjenje troškova,
  • kako najbolje iskoristiti društvene mreže,
  • izgradnja baze lojalnih kupaca.

Sve ovo, i još mnogo drugih odgovora spremili smo za Vas na kursu INTERNET MARKETING.
 

SAMO NAJKREATIVNIJI OSTAJU!

Ako bismo jednom rečenicom morali da opišemo situaciju u svetu marketinga danas, citirali bismo Brajana Solisa, poznatog digitalnog analitičara: "Engage (or disappear)" - Prilagodi se (ili nestani). Promene su prebrze, pažnja kupaca sve slabija, pobeđuju najkreativniji!

Kreativna industrija je među najpopularnijim i prema zvaničnim podacima jedna od najbrže rastućih u Srbiji. Na kursevima koje vam je pripremio BiT master postanite deo ovog sveta - naučite kako da povećate vidljivost svom biznisu i brendu, kako da dovedete svoje reklamne tekstove i poruke do savršenstva, kako da ciljate potencijalne kupce i kako da iskoristite društvene mreže za efikasnu promociju.

I što je najvažnije: naučite kako da smanjite troškove, a povećate prodaju!


Za Vas ćemo pratiti trendove, usavršavati postojeće kurseve, kreirati nove i redovno vas informisati o svim važnim dešavanjima iz oblasti INTERNET MARKETING-a. Zato iskoristite PROMOTIVNE uslove i već DANAS upišite jedan od kurseva.


Prijavi se

Ukoliko želiš da te obavestimo o novostima vezanim za radna mesta ili možda nove obuke i kurseve, unesi email adresu:Škola


Prostorije BiT MASTER-a se nalaze u Novom Sadu i Bačkoj Palanci, sa namerom da poslovanje proširimo i u druge gradove. Pozivamo sve zainteresovane, koji imaju ideje, znanja i iskustva, a žele sve to da podele sa drugima, da nas kontaktiraju na email adresu office@bitmaster.rs

Pročitaj više

Vesti

Pripremamo kurs Iskodiraj WordPress Temu i WP Plugin

Vesti

Pripremamo Kurs AngularCLI v.4