Detaljni podaci o kursu

Trajanje kursa
32 predavanja po 1h i 30min

Intenzitet predavanja
2 puta nedeljno

Termin održavanja časova
Po dogovoru

Struktura kursa
12 nedelja upoznavanje sa principima
Objektno Orjentisanog Programiranja
PDO komunikacija sa bazama
4 nedelje izrada MVC

Plaćanje mesečno
Plaćanje do 4 rate

Veštine
Upoznavanje sa
principima objektno
orjentisanog programiranja
izrada programa

Konsultacije
Moguće po dogovoru

Rezervacija kursa
1750 dinara

Rezerviši

PROMOTIVNA CENA – 12000/mesečno
Nauči da napraviš svoj inhouse MVC template

Ovo je škola u kojoj ćeš da naučiš da praviš sopstveni MVC (Model View Controler) template. Uđji u svet programiranja počni sa principima objektno orjentisanog programiranja. Nauči sta je MVC, šta su objekti, šta su klase, šta su parametri, šta su metode, šta su moduli. Stvori sebi uslove da možeš da radiš u IT firmi.
Šta radimo na kursu

Pojam Objektno Orjentisanog Programiranja i principi. Šta je klasa, objekat, kako se pravi instanca na objekat, šta su metodi i njihovo pozivanje. Rad sa parametrima. Method Scope, Scope & Calculator, nasleđivanje, konstuktori. Abstract Classes i Static Classes, Interfejsi. Magich method __get , __set, __call metodi. Chain methods, type hunting... Izrada MVC in-house skeleton-a.

send

Šta dobijaš?

Ukoliko želiš da pravis MVC ili da radiš u IT kompaniji moraš da znaš objektno orjentisano programiranje. Nauči magiju PHP-a , PDO-a , mogućnosti programiranja. Nauči da kodiraš, uđi u svet Informacionih Tehnologija - odmah!

send

Šta dalje

Za tebe imamo napredne kurseve rad sa framework u PHP programskom jeziku, takođe ako ti nedostaje znanje iz Front End - a nastavi dalje. Ne gubi vreme dok svet odlazi u sve veću zavisnost od Infromacionih Tehnologija, budi in budi IT - odmah!

send

Šta ćeš naučiti?

Na kursu učimo ljude da rade praktično. Za svaku oblast smo doveli predavače koji rade istovremeno u kompanijama, ljude iz struke. Oni će Vam na konkretnim primerima objasniti kako se radi. Pokazaće Vam proces rada i vi ćete učestvovati u procesu izrade takodje. Mi teoriju predajemo kroz praksu , a ne predajemo teoriju da biste imali ideju i imaginaciju prakse.

Grupa I

Početak: oktobar/novembar 2018 godine.
Nastava se pohađa: radnim danima / subotom.
Kontaktirati školu: 09 - 17h.
Za sve dodatne informacije možete nas pozvati na brojeve telefona 069/ 243 44 44 i 021/ 382 94 43 ili nas kontaktirati na email: office@bitmaster.rs

Rezerviši

Grupa II

Početak: novembar 2018 godine.
Nastava se pohađa: radnim danima / subotom.
Kontaktirati školu: 09 - 17h.
Za sve dodatne informacije možete nas pozvati na brojeve telefona 069/ 243 44 44 i 021/ 382 94 43 ili nas kontaktirati na email: office@bitmaster.rs

Rezerviši