Detaljni podaci o kursu

Trajanje kursa
32 predavanja po 1h i 30min

Intenzitet predavanja
2 puta nedeljno

Termin održavanja časova
Po dogovoru

Struktura kursa
8 nedelja - osnove programiranja
2 nedelje SQL i MySQLi
2 nedelje uvod u OOP
4 nedelje izrada CMS aplikacije

Plaćanje mesečno
Plaćanje do 4 rate

Veštine
Upoznavanje sa
programskim jezikom
izrada programa

Konsultacije
Moguće po dogovoru

Rezervacija kursa
1750 dinara

Rezerviši

PROMOTIVNA CENA – 9500 dinara/mesečno
Nauči da napraviš CMS aplikaciju

Ovo je škola u kojoj ćeš da naučiš da praviš vrhunske Web Portale i CMS aplikacije. Uđi u svet programiranja počni sa PHP, SQL, MySQL programskim jezikom. Upotrebi AJAX,XML. Nauči šta je virtuelni server, kako radi PHP, šta je MVC, nauči proceduralno programiranje. Stvori sebi uslove da možeš da učiš Objektno Orjentisano Programiranje.
Šta radimo na kursu

Kurs počinje sa učenjem osnova programiranja koje važi za sve programske jezike. Bazirano je na osnovu PHP programskog jezika. Sledeći deo kursa učimo SQL, MySQLi, AJAX,XML. Iz SQL-a radimo kreiranje tabela, SELECT, JOIN, LIKE, SQL injection... Obrađujemo workbench phpmyadmin, upoznajete se sa radom servera, virtuelnog servera. Radimo Validaciju registracionih formi, MD5, učimo GET, POST, SERVER i ostale metode. Uvodimo Vas u Objektno Orjentisano Programiranje. Poslednji deo kursa izrađujemo CMS aplikaciju. Ko želi da nastavi obuku može je produžiti na kursu Objektno Orjentisanog Programiranja.

send

Šta ćeš naučiti?

Na kursu učimo ljude da rade praktično. Za svaku oblast smo doveli predavače koji rade istovremeno u kompanijama, ljude iz struke. Oni će Vam na konkretnim primerima objasniti kako se radi. Pokazaće Vam proces rada i vi ćete učestvovati u procesu izrade takođe. Mi teoriju predajemo kroz praksu, a ne predajemo teoriju da biste imali ideju i imaginaciju prakse.

send

Šta dobijaš?

Ukoliko želis da praviš CMS aplikacije, WordPress teme, da programiraš počni odmah. Nauči magiju PHP-a, SQL-a, mogućnosti programiranja. Nauči da kodiraš, uđi u svet Informacionih Tehnologija - odmah!

send

Šta dalje?

Za tebe imamo napredne kurseve Objektno Orjentisano Programiranje i izrada CMS aplikacije, gde ćeš naučiti principe OOP, uvešćemo te u MVC model, upoznati sa poznatim framework-ovima i kako se sa njima radi na aplikacijama. Ne gubi vreme dok svet odlazi u sve veću zavisnost od Informacionih Tehnologija, budi in budi IT - odmah!

Grupa I

Početak: oktobar/novembar 2018 godine.
Nastava se pohađa: radnim danima / subotom.
Kontaktirati školu: 09 - 17h.
Za sve dodatne informacije možete nas pozvati na brojeve telefona 069/ 243 44 44 i 021/ 382 94 43 ili nas kontaktirati na email: office@bitmaster.rs

Rezerviši

Grupa II

Početak: novembar 2018 godine.
Nastava se pohađa: radnim danima / subotom.
Kontaktirati školu: 09 - 17h.
Za sve dodatne informacije možete nas pozvati na brojeve telefona 069/ 243 44 44 i 021/ 382 94 43 ili nas kontaktirati na email: office@bitmaster.rs

Rezerviši