Naši predavači

*Informacije o predavaču dostupne su klikom na sliku.

Biznis
Milana Dželetović
predavač na HR kursevima

Poslovni profil predavača možete pogledati OVDE.


Milana Dželetović ima preko 15 godina iskustva u ljudskim resursima, u civilnom i biznis sektoru. Završila je studije psihologije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, kao i dvogodišnji univerzitetski kurs Leadership and Developmental Youthwork, na School of Education and Communication, Jönköping University, Sweden.

U svom radu primenjuje različite pristupe i metodologije rada sa ljudima. Ima iskustva u procesu selekcije kandidata za različita radna mesta, superviziji i podršci zaposlenima, te koordinaciji i monitoringu različitih programa i timova. Najveće iskustvo ima u pripremanju programa treninga, kao i sprovođenju obuka iz različitih oblasti.

Poslednjih osam godina radi kao konsultant i predavač za ljudske resurse. Njen rad se zasniva kako na individualnom, tako i na organizacijskom razvoju. Za mnoge klijente pružala je usluge razvoja zaposlenih, selekcije, evaluacije i analize individualnih potencijala, koučinga i psihološkog savetovanja.

Marketing
Mihaela Turner
predavač na Internet Marketing kursu

Poslovni profil predavača možete pogledati OVDE.


Mihaela Turner je Account Client Relations Manager u agenciji Homepage. Poseduje višegodišnje iskustvo u internet marketingu, a u online komunikaciji bavi se izradom strategija i vođenjem kampanja domaćih i stranih brendova i kompanija kao što su Philip Morris, Coca-Cola Hellenic, Victoria Group, Legend World Wide, Multiactiv kozmetika, SAGA doo i mnogi drugi.
Da bi što više ljudi kupilo Vaš proizvod, koristilo Vašu uslugu ili kvalitetan kadar želeo da se zaposli kod Vas, neophodno je da se o Vama priča, stekne poverenje u Vas, uspostavi zadovoljavajuća komunikacija sa krajnjim korisnikom, kupcem ili potencijalnim zaposlenim.

Internet poseduje izvanredan potencijal za direktnu komunikaciju, pruža vam bezbroj alata i mehanizama da osluškujete tržište i pružite pravu priču, u pravo vreme, na pravom mestu, pravim ljudima.

Kako doći do kupaca, korisnika, potencijalnih zaposlenih putem interneta - saznajte na Mihaelinim treninzima.

IT/dizajn
Katarina Raonić
predavač na Java kursu

Poslovni profil predavača možete pogledati OVDE.


Katarina Raonić je jedan od onih predavača koji zaista uživaju u svom poslu. Njeni studenti kažu da je fokusirana na detalje, da je rada da podeli znanje i da to radi odlično. Neretko joj se obraćaju i nakon završenog kursa dok se spremaju za intervju za posao ili kako bi je pitali za profesionalni savet.

Trenutno radi u jednoj od najvećih novosadskih kompanija na poziciji Quality Assurance, što joj olakšava da problem uvek sagleda sa obe strane - sa strane i programera i korisnika.

Tokom studija na Prirodno-matematičkom fakultetu verovala je da će se zauvek baviti isključivo programiranjem, ali je prevagnula želja za "savršenim proizvodom" te je danas u poziciji da svojim iskustvom svakodnevno unapređuje jedan.

Obe strane medalje nesebično deli sa svojim polaznicima, ističući značaj obe, kako bi sutra isti ti polaznici - postali sjajni programeri.