Detaljni podaci o kursu

Trajanje kursa
6 predavanja po 1h i 30 min

Intenzitet predavanja
2 puta nedeljno

Termin održavanja časova
Po dogovoru

Struktura kursa
Kurs + konsultacije

Plaćanje mesečno
Plaćanje do 2 rate

Veštine
Sticanje pregovaračkih veština
i tehnike prodaje

Konsultacije
Moguće po dogovoru

Rezervacija kursa
1750 dinara

Rezerviši

PROMOTIVNA CENA – 7500 dinara
Plan i program:

Faza pripreme prodajne aktivnosti. Promene u načinu ponašanja kupaca. Prepoznavanje potreba kupaca. Današnje kupčeve vrednosti. Komunikacija i stvaranje vrednosti za kupca. Win – win prodajno razmišljanje. Informacije kao ključna tačka prodaje. Korišćenje društvenih mreža u fazi pripreme prodajnih aktivnosti. Faza pristupanja kupcu na njemu prihvatljiv način. Osnovne verbalne i neverbalne komunikacije. Važnost prvog utiska. Profesionalni izgled i pristup prodavca. Pozitivan i negativan govor tela. Profesionalni prodajni stav. Kako uspostaviti kvalitetan odnos sa kupcem. Pametna pitanja (otvorena, zatvorena, alternativna, usmeravajuća). Redosled pitanja u prodajnom razgovoru, kako usmeriti razgovor u željenom pravcu. Cross-selling i up-selling. Kako uspostaviti odnos poverenja sa kupcem. Radionica i praktične vežbe tokom predavanja....KOME JE NAMENJENA OVA OBUKA?

Onima koji rade u prodaji i žele da povećaju efikasnost.
Svima koji žele da steknu nova znanja, povećaju svoju pregovaračku moć i naprave bolju poziciju prilikom pregovora za radno mesto ili povećanje plate.
Vlasnicima preduzeća koji žele da formiraju prodajne timove.

send

Šta dobijaš?

Unapređenje veština prodaje i pregovaranja, jer cilj nije samo uspešno pregovaranje. Zato se kurs se zasniva na nizu praktičnih primera i radionica.

send

Talenat ili nešto drugo?

Svi smo čuli priču o prodavcu koji je mogao da proda sneg Eskimima. To je, naravno, redak prirodni talenat. Ipak, takve veštine mogu da se nauče ukoliko se uloži dovoljno vremena i napora. Posvećenost i vežba prave svu razliku; profesionalac vežba i vežba i vežba dok ta veština ne postane potpuno prirodna.

send

Šta ćeš naučiti?

Plan je da polaznici posle završenog kursa znaju tehnike prodaje, da mogu samostalno da zakažu i vode prodajni sastanak i da steknu pregovaračke veštine koje će im omogućiti efikasnije zaključenje prodaje.

Grupa I

Početak: oktobar/novembar 2018 godine.
Nastava se pohađa: radnim danima / subotom.
Kontaktirati školu: 09 - 17h.
Za sve dodatne informacije možete nas pozvati na brojeve telefona 069/ 243 44 44 i 021/ 382 94 43 ili nas kontaktirati na email: office@bitmaster.rs

Rezerviši

Grupa II

Početak: novembar 2018 godine.
Nastava se pohađa: radnim danima / subotom.
Kontaktirati školu: 09 - 17h.
Za sve dodatne informacije možete nas pozvati na brojeve telefona 069/ 243 44 44 i 021/ 382 94 43 ili nas kontaktirati na email: office@bitmaster.rs

Rezerviši